Mesaj gönder
Guangzhou Haihong Arts & Crafts Factory
Ürünler
Haberler
Evde > Haberler >
Şirket Haberleri En Çok Satan Yapay Bitki Satın Alma Rehberi
Etkinlikler
İletişim
İletişim: Mr. Sean
Faksla.: 86-20-36737192
Şimdi iletişime geçin
Bize Mail Atın

En Çok Satan Yapay Bitki Satın Alma Rehberi

2022-12-12
Latest company news about En Çok Satan Yapay Bitki Satın Alma Rehberi

Yapay bitkiler, dış mekan ve iç mekan dekor dünyasının başına gelebilecek en iyi şeyler arasındadır.Binanıza hem açık hem de kapalı alana, gerçek bir bahçe dikmenin ve bakımını yapmanın getirdiği tüm stresi yaşamadan şık ve modaya uygun bir görünüm vermek istiyorsanız, en iyi seçeneğiniz bunlardır.

Sadece çok az veya sıfır bakım gerektirmekle kalmazlar, aynı zamanda sert hava koşullarına solmadan veya ölmeden dayanacak kadar güçlüdürler.Başka?Ağrılı bir başparmak gibi göze çarpmadan herhangi bir alana tam anlamıyla sığarlar, böylece onları çimlerinize, verandanıza, ofisinize, yemek odanıza, oturma odanıza vb. yerleştirebilirsiniz.

İşte eviniz için yapay bir bitki satın alırken hata yapmamanız için birkaç önemli ipucu.

Dış Mekan Yapay Bitki Almadan Önce Hangi Adımları Atmalısınız?

Uygun peyzaj planlaması

Yapay bir bitki almaya karar verir vermez, bir sonraki hareket tarzınız peyzajınızı denetlemek olmalıdır.Bunun amacı, yapay bitkiler için gereksinimlerinizi ve bunları düzeltmek için en iyi yerleri bulmaktır.Çok fazla dikkat çekecek odak noktaları seçmeli ve onları sipariş etmek üzere olduğunuz yeni sahte bitkiler için ayırmalısınız.Bunu yapmak, alanınızı dekore etmek için sipariş etmeniz gereken sahte bitkilerin sayısını ve türünü belirlemenize de yardımcı olur.

bitki türü

Ne tür bir tesisin seçileceğine dair karar, büyük ölçüde konuma bağlıdır.Evin bir bölümünde mükemmel görünüp diğerinde görünmeyen bazı bitkiler vardır.Örneğin, muz ağaçları balkonda değil, havuzun yanında harika dururken, eğrelti otları kaldırımda veya evinizin girişinde harika görünür.

Bütçe

Bu, planlamanın bir diğer önemli parçasıdır.İhtiyacınız olan tesislerin sayısını ve boyutunu öğrendikten sonra, bütçeyi tahmin etmek için istediğiniz tesislerin fiyatlarını kontrol etmelisiniz.Belirlenmiş bir bütçeniz olduğunda, ancak o zaman yapay bitkiler için alışverişe başlayın.Bunların uzun vadeli yatırımlar olduğunu unutmamalısınız, bu yüzden sonsuza kadar sizinle kalacakları için bu bitkilere makul miktarda para harcamanızda bir sakınca yoktur.

plastik bitkiler

Genel olarak plastikten yapılan bitkiler, kumaştan yapılan bitkilerden daha doğal, gerçekçi bir görünüme ve hisse sahiptir.Hatta bazı plastik bitkiler daha gerçekçi bir görünüm vermek için köpükle doldurulur ve kumaş bitkilerden çok daha dayanıklıdır.Kumaş bitkiler UV korumalı olmadıkları için zamanla renklerini kaybederler.Son olarak, plastik bitkiler suya ve ısıya dayanıklıdır, bu da onların bakımını gerçekten kolaylaştırır.

doğal görünümlü

Yapay bir bitkinin amacı, doğal muadili ile mükemmele yakın bir benzerlik taşımıyorsa bozulur.İsteyeceğiniz son şey, herkesin dikkatinin bitkinizin ne kadar sahte göründüğüne çekilmesidir.Çok parlak yaprakları veya sahte yağmur damlası tasarımları olan bir bitki almamalısınız çünkü bunlar doğal olmayan bir hava verir.Pürüzlü görünüme sahip bitkiler daha canlı bir görünüme sahiptir ve tercih edilmelidir.

Düşük bakım

Bitkilerinizi açık havada, kir toplama olasılığının en yüksek olduğu yerlerde tutacaksanız, özellikle kolay temizlik gereksinimleri olan bitkilere bakmalısınız.Örneğin seçeceğiniz bitkiler yıkanabilir veya lavabonun altından kolayca temizleyebileceğiniz sökülebilir yapraklara sahip olmalıdır.

Üstün kaliteli

Arada bir değiştirmeniz gereken ucuz bitkiler almak yerine, neden size çok uzun süre dayanacağı kesin olan çok yüksek kalitede standart bir bitki almıyorsunuz?Yapay bir bitkinin kalitesini bilmenin en iyi yolu, ürünün müşteri yorumlarını incelemektir.Bunu yapmak, seçtiğiniz bitki ile ne tür bir deneyim yaşamayı bekleyebileceğiniz konusunda size net bir fikir verecek ve ardından bilinçli bir seçim yapabilirsiniz.

UV korumalı

UV koruması olmayan bitkiler, özellikle dışarıda güneşte tutulacakları için girilmesi yasak bir alandır.Bunun nedeni, solma eğilimlerinin daha yüksek olmasıdır ve bu, yapraklarının rengini kaybedeceği ve kısa sürede beyaza döneceği anlamına gelir.

Esnek, sağlam gövde ve güçlü taban

Aldığınız bitkinin sapları ve yaprakları vazolara sığacak kadar esnek olmalı, ancak aynı zamanda taşıma sırasında düşmeyecek kadar güçlü olmalıdır.Ayrıca bitkinin tabanı, ağırlığını bozulmadan düzgün bir şekilde taşıyabilmelidir.Aslında taban, bitkinin devrilmesini önleyecek kadar ağır olmalıdır.

Dış Mekan Yapay Bitkiler Fiyat Aralıkları Nelerdir?

Ucuz

Bu kategoriye giren yapay bitkiler düşük maliyetli olacaktır Bu fiyata, güvenilir markalardan gelmedikçe kalitesi garanti edilemeyecek en temel bitki tasarımlarını alırsınız.

orta sınıf

Orta ölçekli yapay bitkiler, küçük para aralığında satın alınabilir.Çoğunlukla plastik ve az bakım gerektiren tesislerdir.

Masraflı

En pahalı yapay bitkiler size küçük ve daha pahalıya mal olur.Bunlar size kesinlikle yüksek kaliteli, dayanıklı bir bitki ve paranızın karşılığını fazlasıyla verir.

Dış mekan yapay bitkilerinin harcadığınız zamana, enerjiye ve paraya değdiğine ikna olmadıysanız, Cambriea & Bobby'nin bu harika dönüşüm videosunu izleyin.